ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 13:19

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΡΙΣΙΆΝΟΙ προς Π. ΡΑΣΣΙΑ: Σταμάτησε τα λιβελογραφήματα. Σιώπησε. Σιώπησε. Σιώπησε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αγανάκτηση διαβάσαμε τις τελευταίες αναιδείς και εν πολλής αήθεις δηλώσεις σου στο διαδίκτυο. Καταφέρεσαι, εν προκειμένω παντελώς αυθαίρετα, εναντίον της κ. Κατερίνας Κουταλά και, άκουσον - άκουσον προτρέπεις και ενθαρρύνεις τον κ. Δήμαρχο να διεξάγει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στον πρώην Δήμο Ερίσου αφήνοντας ανήθικα, λασπώδη υπονοούμε χωρίς στοιχεία και αποδείξεις.

Αγαπητέ κύριε Ρασσιά, δυστυχώς για σένα, ο κ. Δήμαρχος δεν είναι άφρον, λωλός, ή μωρός. Χειρίζεται τις καταστάσεις με σύνεση και μαεστρία τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Ουδόλως έχει ανάγκη από «όψιμους λιχνοστάτες» και «τσιλιαδόρους» της κακιάς ώρας.

Ο κ. Δήμαρχος, άριστος μαγγανευτής, ξέρει καλά πότε να σιωπά και πότε να ταΐζει με κάρβουνο το μαγκάλι, πότε να προτάσσει τα στήθια του μπροστά, και πότε να βάζει άλλους να βγάλουνε το φίδι από τη τρύπα.

Μόνο κάποιος που πάσχει από ατελή ανάπτυξη του άνω άκρου του σώματός του, θα συνέχιζε μια κουβέντα με επίσημες αναφορές και πρωτόκολλα για φύλαξη ενός Σπηλαίου στην εκλογική σου περιφέρεια. Σιγή ασυρμάτου ο Δήμαρχος! Λαλίστατος εσύ.

Κύριε Ρασσιά, τα ρηχά πολικά σου παιχνίδια δεν αγγίζουν την κοινωνία. Η κοινωνία πρέπει όμως να πληροφορηθεί τα κίνητρα και τις αφετηρίες σου κύριε μου.

Στις προηγούμενες εκλογές ήσουν δεύτερος στην εκλογική σου περιφέρεια, τη Σάμη. Χίλιους ψήφους!! πίσω από τον πρώτο υποψήφιο, τον κ. Σπύρο Σπαθή. Μετά τις εκλογές, ο κ. Σπύρος Σπαθής παραιτήθηκε από τη θέση του ως Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης διότι ήταν δημόσιος υπάλληλος και υπήρχε ασυμβίβαστο.

Βρέθηκες λοιπόν εσύ από σπόντα (αφού υπολειπόσουν 1.000 ψήφους για να εκλεγείς με την αξία σου) να κάθεσαι στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου σε θέση … άλλου! Ήξερες και ξέρεις ότι όποτε γίνουν εκλογές δεν έχεις καμία ελπίδα για να επανεκλεγείς. Η διαφορά που σε χωρίζει από το πρώτο δεν μπορεί να καλυφτεί. Είναι αβυσσαλέα!

Άρχισες να βλέπεις μια ακτίδα φωτός τον τελευταίο χρόνο, μετά τα αλλεπάλληλα λάθη της Δημοτικής αρχής στη Σάμη. Ποια λάθη;. Βούλιαξε και απαξίωσε τη Σάμη. Συμπεριφέρθηκε ταπεινωτικά και με απρέπεια σε όλους τους δικούς του Σαμικούς Υποψηφίους ο Δήμαρχος.

Σαν να επρόκειτο περί ανίκανων και ανεπαρκών ατόμων τους έφερε Αντιδήμαρχο από το Αργοστόλι. Τον κ. Σπύρο Κουνάδη που και ο ίδιος αποχώρησε καταγγέλλοντας την απαξίωση και το κατάντημα της Σάμης. Ο κ. Φιοραβάντες κούνησε το μαντήλι στο Δήμαρχο, νωρίς. Ο κ. Καβαλιεράτος μετράει μέρες αν όχι ώρες στο συνδυασμό της Ισχυρής Κεφαλονιάς. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο κατηγόρησε τον κ. Παρίση πως αντί να εκτελεί τα καθήκοντα του Δημάρχου έχει γίνει ναυτιλιακός πράκτορας και πρακτορεύει εισιτήρια για το καράβι. Ο κ. Μαρούλης ο γιατρός, είναι άφαντος.

‘Έρχεσαι λοιπόν εσύ να καλύψεις το κενό γιατί εκτιμάς ότι με το συνδυασμό του Δημάρχου, μπορεί να εκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος στη Σάμη ακόμη και με 40 ψήφους.

Βάζεις το προσωπικό σου συμφέρον πάνω από το συμφέρον της Σάμης που υποφέρει από την εγκατάλειψη. Εσύ να βγεις Δημοτικός Σύμβουλος και ας γίνουν όλα ρημαδιό στη Σάμη.

Θύμισέ μας τι διεκδίκησες για τη Σάμη 3 ολόκληρα χρόνια που είσαι Δημοτικός Σύμβουλος;. Ποια προβλήματα της Σάμης έφερες στο Δημοτικό τραπέζι;. Τι γίνεται στα Σπήλαια της Σάμης;

Πού να σου μείνει καιρός να ασχοληθείς με τα προβλήματα της Σάμης…

Η αποχώρησή σου από το συνδυασμό του Μ. κοτσιλίνη ήταν μεγάλη ανακούφιση. Κανείς δεν ήθελε τα βαρίδια.

Κύριε Ρασσιά, σταμάτησε να πετάς λάσπη. Σταμάτησε τα λιβελογραφήματα. Σιώπησε. Σιώπησε. Σιώπησε.

Αν πάραυτα, επιμένεις να κατασκευάζεις χαλκεία, τότε πάρε τα χαρτιά σου, να πάρουμε και εμείς τα δικά μας και πάμε σε όποια Ελεγκτική Αρχή επιλέξετε εσύ και αυτοί που σε σιγοντάρουν. Εκεί θα δούμε ποιος είναι καθαρός και ποιος είναι λερωμένος. Υπάρχουν κότσια;

Αγανακτισμένοι, Ξεχασμένοι και Παρατημένοι στο Έλεος τους Ρισιάνοι.
via http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=39728&Itemid=38