ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 12:31

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η ηθοποιός Αννα Συνοδινού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύσκολες ώρες

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η ηθοποιός Αννα Συνοδινού, η οποία ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η ηθοποιός έχει υποβληθεί σε γαστροστομία και παρακολουθείται σε κρεβάτι αυξημένης φροντίδας, ενώ οι θεράποντες ιατροί της είναι σε επιφυλακή εφοσόν χρειασθεί να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πάντως, όπως αναφέρουν, δεν είναι διασωληνωμένη και εξακολουθεί να διατηρεί επαφή με το περιβάλλον, παρά τη νόσο που την ταλαιπωρεί.

Την περασμένη Τετάρτη, η 88χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή, για να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της που την ταλαιπωρούν.
Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου, σύμφωνα με τους δύο ανθρώπους που βρίσκονται εδώ και 40 χρόνια στο πλευρό της, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα σε σημείο που να μην μπορεί να αποπληρώσει τα έξοδα της νοσηλείας της.

ΥΠΠΟ: Θα καλυφθούν τα έξοδα

«Ο,τιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλείων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο» δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας.

Η 88χρονη κορυφαία του ελληνικού θεατρου και πρώην υπουργός, Αννα Συνοδινού εκτός από τα προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα, γεγονός για το οποίο ο Κώστας Τασούλας, σημείωσε:

«Η κ. Άννα Συνοδινού νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Η ίδια είναι ασφαλισμένη στον ΟΠΑΔ και δεν τίθεται θέμα νοσηλίων, όπως με ενημέρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ο οποίος, και ως γιατρός, μου είπε πως τυγχάνει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας. Ο,τιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλίων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο.

» Για το θέμα ενημέρωσα τον πρωθυπουργό ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αντιμετωπισθεί κάθε οικονομική ανάγκη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231331666