ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.
Σας ευχόμαστε καλό μήνα και σας αποστέλουμε τον κατάλογο με τις προσφορές μας για τη σχολική περίοδο που έρχεται.
Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα γίνουν αρκετές ακόμα προσφορές σε βασικά σχολικά είδη. Μείνετε συντονισμένοι στο https://www.facebook.com/kivos.bookstore?ref=hl για να ενημερώνεστε για αυτές.

«ΦΙΛΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
ΦΙ.Κ.Ο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
H δημοτική παράταξη ΦΙ.Κ.Ο. καταγγέλλει σε όλους τους Κεφαλλήνες, τον ευτελισμό και την απαξίωση της διαδικασίας της ορκωμοσίας των αιρετών του Δήμου Κεφαλονιάς από την Δημοτική Αρχή.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, BON MOIS, HAVE A NICE MONTH

ΦΙΛΙΚΑ, ΚΩΣΤΑΣ


Επιστολή προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Τασούλα Κων/νο έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κος Σ. Κουρής. Ακολουθεί η επιστολή:

Χθες 31 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Δυστυχώς η τελετή ορκωμοσίας ανέδειξε έναν αυταρχικό και αντιδημοκρατικό Δήμαρχο που αφαίρεσε από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης το δικαίωμα να απευθύνουν ένα σύντομο χαιρετισμό, όπως άλλωστε προβλέπεται και από το εθιμικό πρωτόκολλο.

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 07:53

Ορκωμοσία με παρατράγουδα….

Η Είδηση δεν βρίσκεται στην ορκωμοσία του Δημάρχου, η είδηση βρίσκεται στο ότι το Θέατρο είναι έτοιμο, και δέχθηκε εκατοντάδες κόσμο που ήθελε να παρακολουθήσει την Ορκωμοσία. Μας το είχε για έκπληξη ο Άγγελος Κωνσταντάκης, αφού μέχρι προχθές λέγαμε ότι θα είναι πλήγμα για το πολιτισμό να μην ανοίξει το Θέατρο. Όπως μας είπε έχει κι άλλες εκπλήξεις, ασφαλώς θα εννοούσε το Θέατρο στο Ληξούρι.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουν εκλεγεί 41 Δημοτικοί Σύμβουλοι από 6 Συνδυασμούς που ψηφίστηκαν απο τους δημότες.
√ Οι έδρες των Συνδυασμών που συμμετέχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι:

Το ΤΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΚΝΕ σας καλούν στις εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5/9 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου (Πλατεία Βαλλιάνου).

Όσον αφορά την ανακοίνωση Βλάχου και την κριτική που ασκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, θέλουμε να τονίσουμε τα παρακάτω.
1)Είναι πρόκληση για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, ένα άτομο και μάλιστα μη μέλος να ανακατεύεται στα εσωτερικά του και να ασκεί και κριτική, και να δημιουργεί παρενέργειες και άλλου είδους συνειρμούς

Ήταν αναμενόμενη η επίθεση που θα εξαπέλυε η Δεξιά και οι συν αυτώ
ομογάλακτοι οσφυοκάμπτες μνημονιακοί ιδιοκτήτες (?) των “ενημερωτικών” ηλεκτρονικών σελίδων, ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρώτο αριστερό στην Π.Ι.Ν. περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλλιατσάτο.

Σελίδα 1 από 409