ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αίσχος!!!!
Ο Υπουργός Παιδείας διαμηνύει ότι έχει άλλες προτεραιότητες από τους σεισμόπληκτους μαθητές της Κεφαλονιάς!!!
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταγγέλλει την απαράδεκτη απάντηση που διαμηνύθηκε προφορικά από τον Υπουργό Παιδείας κ. Μπαλτά (μέσω του γραφείου του) στην ΕΛΜΕ-ΚΙ σχετικά με το αίτημα για συνάντηση των μαζικών φορέων του Νομού μαζί του, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των σεισμόπληκτων σχολείων και μαθητών. Ο κ. Υπουργός αφού επί ένα μήνα «κανόνιζε», δήθεν κατά προτεραιότητα, ραντεβού με τους μαζικούς φορείς των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς αίφνης δηλώνει ότι δεν είναι ο «καθ’ ύλην αρμόδιος» και παραπέμπει τους φορείς «από τον Άννα στον Καϊάφα».

Σχετικά με το νέο Οικονομικό Προϋπολογισμό, την ένταξη των οδοιπορικών στη μισθοδοσία, τους Οικονομικούς Απολογισμούς που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση του «Απόπλου»
Η στάση μας για την έγκριση του Οικονομικού Προϋπολογισμού είναι ΛΕΥΚΟ, με βάση το σκεπτικό που πάγια καταθέτουμε.
Ο Οικονομικός Προϋπολογισμός, καταρτίστηκε για μια ακόμη φορά βάσει της ένταξης των εργαζομένων στο ενιαίο μισθολόγιο, προβλέποντας μείωση στην ετήσια πρόβλεψη για δαπάνες μισθοδοσίας. Η σημερινή κυβέρνηση αναφέρεται σε αναγκαιότητα προώθησης «σαρωτικών αναδιαρθρώσεων», που σημαίνει για μια σειρά δομών μαζί και για τα κέντρα πρόληψης, προώθηση ιδιωτικοοικονομικών όρων λειτουργίας, νέο περιορισμό κρατικών δαπανών ακόμη και συρρίκνωση ή και κλείσιμο τέτοιων δομών. Όλα σε βάρος των σύγχρονων αναγκών για πρόληψη – θεραπεία – επανένταξη.

Γ.Ν.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 04-03-2015
ΤΗΛ.2671023623-6945544541

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΠΑ.Σ Β.Νοσηλευτων του Γ.Ν.Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τον σύλλογο ΄΄Γνώση Πανόραμα ΄΄θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 06-03-2015 και ώρα 9.30 π.μ. εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή τόσο για τις σπουδάστριες μας αλλά και ελάχιστο φόρο αναγνώρισης της προσφοράς των γυναικών στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)


ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Αργοστολίου συμμετάσχει στην παρέμβαση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ-ΚΙ και η Ένωση Γονέων την Πέμπτη 5 Μάρτη και ώρα 11.30 πμ. στο νέο σχολικό συγκρότημα (εργοτάξιο στο «Φαραώ») για :

Το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καταγγέλλει τον πλειστηριασμό επαγγελματικής στέγης που έχει οριστεί να γίνει την Τετάρτη 04-03-2015 τις 4:00 μ.μ. και καλεί τους συνάδελφους σε συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο τις 3:45 μ.μ.(15 λεπτά νωρίτερα ). Στόχος μας είναι η αναστολή του συγκεκριμένου πλειστηριασμού και κάθε άλλου που αφορά την επαγγελματική στέγη, τα εργαλεία και την πρώτη κατοικία.
Το Δ.Σ. του συλλόγου.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
Λεωφόρος Βεργωτή 16, Αργοστόλι
Τηλ.26710 25600 Fax.26710 22847
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προς: Μ.Μ.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη» το Σάββατο 7/3/2015 στις 8:30μμ με τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Σταμάτη Χατζηευσταθίου και Ειρήνη Τουμπάκη,
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας καθημερινά στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» από τις 9.00π.μ. έως 4.00μμ & το Σάββατο 7/3 από τις 11.00π.μ. έως 1.30μ.μ. και από τις 7.00μμ έως την έναρξη της συναυλίας. Γενική Είσοδος 10.00€. Πληροφορίες-κρατήσεις στο τηλ. 26710.25600.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Κωνσταντάκης


Σήμερα, το «ποτέ πια» του θανάτου ήρθε και φώλιασε στις καρδιές μας, μετεωρίζοντας συναίσθημα και λογική ανάμεσα στο πριν και το μετά.
Η Νίκη Παπαγιάννη δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έχασε τη μάχη με το θάνατο, αφού προηγουμένως αναμετρήθηκε με τη ζωή.
Αν αυτουργός του ανθρώπινου δράματος είναι η ελευθερία και η ανάγκη, η Νίκη υπηρέτησε και τα δύο με δωρική συνέπεια. Για κείνη η λάμψη της ορμής στάθηκε πιο συναρπαστική από την ευφορία της απόλαυσης.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχολικό συγκρότημα Σάμης:
Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα στις υποδομές
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταγγέλλει ότι, παρά τα επανειλημμένα διαβήματα και υπομνήματα που έχουν κάνει για το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου Σάμης οι Διευθύνσεις και οι Σύλλογοι Διδασκόντων, παραμένει το μεγάλο πρόβλημα στεγανότητας που έχει διαπιστωθεί. Το πρόβλημα αφορά το κύριο συγκρότημα, το χώρο του καυστήρα και το γραφείο καθηγητών.
Εκτός από τη στέγη του κύριου σχολικού συγκροτήματος υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στεγανότητας των νέων προκατασκευασμένων αιθουσών.

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 20:05

Η σελίδα που παράπεσε

Στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κυρού Σπυρίδωνος ο Θεοφιλέστατος Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Επίσκοπος Μεθώνης κ. Κλήμης, έκανε ξεχωριστή αναφορά στη συμβολή του εκλιπόντος Ποιμενάρχη στην Τοπική μας Αγιολογία. Υπενθύμισε λοιπόν με χρονική σειρά, την πρόταση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για αγιοκατάταξη του Οσίου Παναγή του Μπασιά και την διακήρυξη της Αγιότητάς του το 1986, όπως και τα Συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην Κεφαλονιά με θέμα την ταύτιση του νησιού μας με την Μελίτη των Πράξεων, ανυψώνοντας την Εκκλησία του νησιού μας στην Αποστολική της τάξη.

Σελίδα 1 από 527