ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 12:53

1ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς 29 Ιουνίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 1ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς προσκαλεί καταξιωμένους και νέους δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στην πρώτη παρουσίασή του.

Το 1ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2014, ημέρα Σάββατο έως τις 28 Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας υπό την αιγίδα της Widdin Gallery σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Κεφαλονιάς & Ιθάκης, και με την ευγενική παραχώρηση κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου Κεφαλονιάς.


Το θέμα του 1ου Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς δεν θα μπορούσε να μην είναι επηρεασμένο από τους σεισμούς που έγιναν στην Κεφαλονιά και δεν είναι άλλο από «Ο πολιτισμός ως πνευματικός και εσωτερικός σεισμός».
Από όποιον δημιουργικό χώρο και αν προέρχεστε δηλώστε συμμετοχή στην κατηγορία την οποία επιθυμείτε να λάβετε μέρος.
Ημερομηνία τελευταίας υποβολής συμμετοχών: 10 Ιουλίου 2014
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους και βιογραφικό τους σε ένα συμπιεσμένο αρχείο στο
E-Mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι δηλώσεις συμμετοχών θα κριθούν και με βάση την δυνατότητα του χώρου που παραχωρείται.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
-Ζωγραφική
-Γλυπτική
-Καλλιτεχνική φωτογραφία
-Ψηφιδωτό
-Εικαστικές εγκαταστάσεις
https://www.facebook.com/groups/648072485276509/permalink/648384128578678/