ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 09:27

Ξεκίνησε η….προεκλογική περίοδος στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άρχισε ως φαίνεται η προεκλογική περίοδος χθες στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, με τη σύγκρουση Κοτσιλίνη και Λαϊκής Συσπείρωσης. Για πρώτη φορά ο Μάρκος ήταν τόσο….θυμωμένος με τον ….κομμουνισμό απευθυνόμενος προς τη Λαϊκή Συσπείρωση, λέγοντας ότι θα πρέπει να κόψουμε τις φλέβες μας που δεν είμαστε κομμουνιστές, κι άλλα πολλά. Πήρε βέβαια την απάντηση από τον Γιάννη Κουρούκλη, αλλά εντύπωση προκάλεσε η επίθεση αυτή σε πολλούς.

Δυο τινά θα πρέπει να συμβαίνουν: Ή ο Μάρκος θέλησε να υπερασπιστεί τους πρώην συντρόφους του δημάρχους όταν, ο Νίκος Γκισγκίνης αναφέρθηκε στα λεφτά του Γηροκομείου  που «φαγώθηκαν» στο Χρηματιστήριο, νόμιμο μεν και απαλλάχτηκαν οι υπεύθυνοι με βούλευμα δεν απαλλάχθηκαν όμως ποτέ πολιτικά και ηθικά όπως είπε ο Ν. Γκισγκίνης. Ή βλέπουν την άνοδο της Λαϊκής Συσπείρωσης στις δημοτικές εκλογές που έρχονται και τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας, όχι μόνο τον Μάρκο αλλά και πολλούς άλλους σε  συγκυβέρνηση,  Ελιών… τουρσιών  Ποταμιών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.

Ή το ένα ή το άλλο, τον Μάρκο Κοτσιλίνη, για πρώτη φορά τον είδα να εκδηλώνεται έτσι ανοικτά υπέρ του….. καπιταλισμού, όπως είπε, και μάλιστα του ενωμένου ευρωπαϊκού καπιταλισμού. Εδώ τι να πεις, το γνωστό «μυαλό δεν βάζουν με τίποτα».

Όσο για τα άλλα θέματα, ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση για τον τουρισμό, για το ετήσιο σχέδιο δράσης της τουριστικής προβολής του νησιού μας , όπου ο Βαγ. Κεκάτος που εισηγήθηκε το θέμα κυριολεκτικά τον….ξεπουπούλιασαν. Σύσσωμη η  αντιπολίτευση δεν ψήφισε την εισήγηση διότι όπως πιστεύει δεν έχουν γίνει οι σωστές παρεμβάσεις μετά το σεισμό για  να προωθηθεί το τουριστικό μας προϊόν, όπως είπαν γίνονται πασαλείμματα.
http://kefalonianews.gr/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83/