ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 11:39

Θεοπεφτάτου: [ Άγριες εποχές θύμισε ο Παρίσης ]

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Θεοπεφτάτου: [ Άγριες εποχές θύμισε ο Παρίσης ] Θεοπεφτάτου: [ Άγριες εποχές θύμισε ο Παρίσης ]

http://www.kefalonitikanea.gr/

"ασήμαντο ζήτημα"

Στα χνάρια του αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως επέλεξε να βαδίσει ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος, μέχρι σήμερα το πρωί τουλάχιστον, 5 δηλαδή ημέρες μετά την εκλογή της κ. Θεοπεφτάτου στη βουλευτική θέση, αρνήθηκε να κάνει κάτι που ακόμη και οι αντίπαλοι της έχουν ήδη κάνει: να της δώσει συγχαρητήρια για την εκλογή της.

Όπως είπε και η ίδια στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου στο Cosmos 96.5 οι πρακτικές αυτές θυμίζουν «άγριες εποχές στους Κεφαλονίτες, όταν ο Δήμος Αργοστολίου και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν δέχτηκε τις δυνάμεις κατοχής». Αναφερόμενη μάλιστα σε παλαιότερη ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν συμφέρουν την Ελλάδα οι πολιτικές πόλωσης, αναρωτήθηκε για το «ποιος υποδαυλίζει σήμερα τέτοιες πολιτικές πόλωσης» συμπληρώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο μοιάζει ο κ. Παρίσης να μην αναγνωρίζει τους θεσμούς αυτής της πολιτείας.

«Οι θεσμοί αντιπροσωπεύουν τη βούληση του ελληνικού λαού και δεν μπορείς να τη γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια, γιατί είναι προσβολή για τον ίδιο τον λαό», κατέληξε η κ. Θεοπεφτάτου.
via http://kefaloniaupdate.blogspot.gr/2015/01/o-manager.html