ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 08:28

Ιόνιο:Δρομολογούνται σύντομα 2 πλοία της Hellenic Seaways σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ιόνιο:Δρομολογούνται σύντομα 2 πλοία της Hellenic Seaways σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά Ιόνιο:Δρομολογούνται σύντομα 2 πλοία της Hellenic Seaways σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να αποκτούν σύντομα οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά, μετά τις δρομολογήσεις των ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ και ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ αντίστοιχα στις παραπάνω γραμμές. Αναλυτικά η HSW έχει καταθέσει αίτηση δρομολόγησης για το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ στην γραμμή Κυλλήνη-Ζάκυνθος, με την ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων να μην αργεί.

 

Με την σειρά της η πορτογαλική πλοιοκτήτρια εταιρία του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ φαίνεται πώς θέλει να εκμεταλευτεί την χειμερινή ακινησία του πλοίου, καταθέτοντας έτσι αίτηση δρομολόγησης του πλοίου στην γραμμή Κυλλήνη -Ζάκυνθος από 1/11/2015.

Εν τω μεταξύ οι ίδιες πάντα πηγές αναφέρουν πως το HELLENIC WIND, το ταχύπλοο της HSW που δρομολογείται στις Αζόρες το καλοκαίρι, μαζί με το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, είναι πολύ κοντά στο ν” αγοραστεί από την HELLENIC SHIPPING COMPANY. Για το φετινό καλοκαίρι πάντως θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους κατοίκους των Αζορων όπως έκανε και τις προηγούμενες χρονιές.

ΠΗΓΗ:ellinikiaktoploia.net
via http://diadiktiakienimerosi.com/archives/12437