ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 11:16

Ο Δήμος Κεφαλονιάς τιμά τον π.Εισαγγελέa του Αρείου Πάγου κ.Ιωάννη Τέντε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Δήμος Κεφαλονιάς τιμά τον π.Εισαγγελέa του Αρείου Πάγου κ.Ιωάννη Τέντε. Ο Δήμος Κεφαλονιάς τιμά τον π.Εισαγγελέa του Αρείου Πάγου κ.Ιωάννη Τέντε.

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης είχε την εξαιρετικά μεγάλη τιμή να υποδεχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον διακεκριμένο Λειτουργό της Ελληνικής Δικαιοσύνης, κ.Ιωάννη Τέντε.
Σε μία σεμνή Τελετή, που τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ.Παναγιώτης Κανελόπουλος, ο Α/Δήμαρχος κ.Διονύσης Λυκούδης, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθ.Ναπολέων Μαραβέγιας και ο Α/Πρόεδρος της Δ.Ε. κ.Γιάννης Πολίτης , ο Δήμαρχος κ.Παρίσης τίμησε συμβολικά τον κ.Τέντε με την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς για την πολύτιμη προσφορά του στην Ελληνική Δικαιοσύνη και για το Αξίωμα του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της Διαφθοράς.


Ο κ.Τέντες ευχαρίστησε θερμά τον κ.Δήμαρχο για τη μεγάλη τιμή που του γίνεται από το Δήμο Κεφαλονιάς και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις φυσικές ομορφιές και τη φιλοξενία των κατοίκων.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο κ.Παρίσης με τα Στελέχη της Δημοτικής Αρχής παρακολούθησαν στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» τη διάλεξη του κ.Τέντε με θέμα «Ο ρόλος της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας στην καταπολέμηση της Διαφθοράς».