ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 08:41

Σάμη: Όλος ο φάκελος της κληρονομιάς Στεφανάτου από το 2007 και μετά. Το αλαλούμ και η αδράνεια των υπευθύνων!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Σάμη: Όλος ο φάκελος της κληρονομιάς Στεφανάτου από το 2007 και μετά. Το αλαλούμ και η αδράνεια των υπηρεσιών και των υπευθύνων! Σάμη: Όλος ο φάκελος της κληρονομιάς Στεφανάτου από το 2007 και μετά. Το αλαλούμ και η αδράνεια των υπηρεσιών και των υπευθύνων!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σάμης, δημοσιοποιεί σήμερα όλα τα έγγραφα που έχουν να κάνουν με τη "κληρονομιά Κωνσταντίνου Στεφανάτου¨,μετανάστη στην Αίγυπτο από τα Βλαχάτα της Σάμης. Σκοπός της δημοσιοποίησης είναι να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, γιατί τα χρήματα της κληρονομιάς δεν έχουν φτάσει ακόμα στον τόπο μας! 

 

Με εμπεριστατωμένο πρόλογο, το Δ.Σ. του Συλλόγου αναφέρεται στις έως τώρα ενέργειες που έχουν γίνει από τη μεριά του, το Σύλλογο Διδασκόντων Γυμνασίου - Λυκείου Σάμης και το Τ.Σ. Σάμης. Στη συνέχεια παραθέτει τη διαθήκη, όλα τα έγγραφα και την αλληλογραφία μεταξύ των εμπλεκόμενων υπουργείων και των εδώ υπηρεσιών. Είναι πραγματικά εξαιρετικά χρήσιμο να διαβαστεί όλος ο φάκελος και να βγουν συμπεράσματα, σχετικά με το πως αντιλαμβάνονται ορισμένοι, αιρετοί και μη, τη διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων και την εκτέλεση αποστολών όπως η συγκεκριμένη!

Στον φάκελο "συνημμένα αρχεία" και σε μορφή pdf, μπορείτε να διαβάσετε όλο το ιστορικό για τη κληρονομιά Στεφανάτου και που "έχει φτάσει" σήμερα η υπόθεση.