ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 13:34

Προβολή ταινίας: The Blues Brothers‏

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο προβάλλει την ταινία The Blues Brothers (ΗΠΑ, 1980, 133’), σε σκηνοθεσία John Landis, απόψε 6 Δεκεμβρίου στις 9:30μμ στο café-bar Mescalero στη Λακήθρα. Είσοδος ελεύθερη.

Το γιατί μια ταινία στην οποία οι πρωταγωνιστές John Belushi και Dan Aykroyd κυκλοφορούν με μαύρα κουστούμια, μεταφράστηκε στα ελληνικά ως «Οι Ατσίδες με τα Μπλε» θα παραμείνει για πάντα μυστήριο… Εκείνο όμως που γνωρίζουν όλοι πολύ καλά είναι ότι πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που ταυτόχρονα αποτελεί φόρο τιμής στην blues και soul μουσική, με τη συμμετοχή εξαιρετικών μουσικών όπως ο James Brown, ο Ray Charles, η Aretha Franklin, και ο Cab Calloway!

Ο Jake αποφυλακίζεται αφού εξέτισε ποινή τριών χρόνων για ένοπλη ληστεία, και με τον αδελφό του Elwood επισκέπτονται το ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσαν, για να μάθουν ότι απειλείται με άμεσο κλείσιμο λόγω χρεών στην εφορία. Τότε αποφασίζουν να επανασυνδεθούν με τα άλλα μέλη του παλιού μουσικού συγκροτήματός τους για να παίξουν σε μια συναυλία, ώστε να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό. Το θέμα είναι ότι στο πέρασμά τους ακολουθεί πανικός, με εντυπωσιακές καταδιώξεις και συγκρούσεις αυτοκινήτων, απίστευτα γκανγκς και τρελό γέλιο!

http://www.imdb.com/title/tt0080455/

http://www.youtube.com/watch?v=EHV0zs0kVGg

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

http://e-traverso.gr/

Διαβάστηκε 52 φορές

Πολυμέσα