ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 19:17

Η ΔΔΕ Κεφαλληνίας ευχαριστεί θερμά την οργάνωση Magic Mission‏

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Η ΔΔΕ Κεφαλληνίας ευχαριστεί θερμά την οργάνωση Magic Mission η οποία, μέσα από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης για τους σεισμοπαθείς της πληγωμένης Κεφαλονιάς, συγκέντρωσε πόρους οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για την ενίσχυση των σχολικών μας μονάδων.


Οι επιπτώσεις της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που εκδηλώθηκε στο νησί της Κεφαλονιάς, κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριου 2014, πέρα από την ψυχική αναστάτωση στους ανθρώπους του τόπου μας, προκάλεσε και μεγάλες ζημιές στον εξοπλισμό των σχολείων μας. Μέσα από την έμπρακτη εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης κατέστη δυνατή η κάλυψη αναγκών σε υλικοτεχνική υποδομή με την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού.
Συγχαίρουμε όλα τα μέλη του οργανισμού και ιδιαίτερα τους ομογενείς του Μόντρεαλ, και κυρίως τους Κεφαλλονίτες, για την ευαισθησία τους και την ουσιαστική συνεισφορά τους στην εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά, για την ευγενική τους πρωτοβουλία και ευχόμαστε να βρίσκουν πάντα δύναμη για να στηρίζουν τους συνανθρώπους μας όπου υπάρχει ανάγκη.

Ο Διευθυντής Δ.Ε.


Μαρκάτος Δημήτριος