ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 08:35

Rebuild Kefalonia: Βοήθησαν και πέρασαν καλά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιερός ήταν ο σκοπός για τον οποίο έγινε ο αγώνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το Rebuild Kefalonia.

Ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώθηκαν για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τον σεισμό στην Κεφαλονιά. Έπαιξαν ποδόσφαιρο και μοίρασαν και θέαμα, ενώ πέρασαν και οι ίδιοι καλά στα διαλλείματα.

Μάλιστα, οι παλαίμαχοι άσοι έστησαν τα δικά τους πηγαδάκια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και βρήκαν και την ευκαιρία να συναντηθούν μετά από πολλά χρόνια και να θυμηθούν κάτι από τα παλιά. Κάποιοι ήταν αντίπαλοι, κάποιοι συμπαίκτες και οι αναμνήσεις, τους ένωσαν ξανά.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο http://www.onsports.gr/Onsports-TV

Δείτε τις φωτογραφίες το http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/391300-Rebuild-Kefalonia-Boithisan-kai-perasan-kala-photos

Σαν μια διέξοδο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είδε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τον φιλανθρωπικό αγώνα για το Rebuild Kefalonia.

Ο Ρότσα ήταν προπονητής των ξένων και είδε την ομάδα του να χάνει 18-15 από τους Έλληνες, αλλά όπως δήλωσε, νικητής αναδείχθηκε το ποδόσφαιρο για τη βοήθεια που έδωσε το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο στους ανθρώπους που επλήγησαν από τον σεισμό στην Κεφαλονιά.

«Δεν είχαμε πάγκο και προπονητή. Ήταν ωραίο ματς. Θέλει διασκέδαση για να ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Νικητής ήταν το ποδόσφαιρο για την εκδήλωση, που ήταν για κάτι πολύ σοβαρό. Ξεφεύγουμε από τα δεδομένα της καθημερινότητας και συμμετέχουμε σε μια τέτοια προσπάθεια», ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.
Rebuild Kefalonia: Η αγωνιστική δράση
Οι Έλληνες και οι Ξένοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να βοηθήσουν στον φιλανθρωπικό σκοπό για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Κεφαλονιά μοίρασαν πλούσιο θέαμα.

Άλλωστε, το σκορ (18 - 15) τα λέει όλα, με τους θεατές να «χορταίνουν» γκολ και να παίρνουν χαρά για τη νίκη των Ελλήνων επί των Ξένων. Αν και τα χρόνια έχουν περάσει και έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, οι βετεράνοι απέδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται και το ταλέντο δεν έχει ηλικία.

http://www.onsports.gr