ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 19:51

Τα Νέα της -Επτανησιακής Αναγέννησης-

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΤΑΘΗΣ ΓΡΩΠΠΑΣ Ο ΥΠ.ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ‏
Δήλωση του ΣΤΑΘΗ ΓΡΩΠΠΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΕ
ως υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη ΖΑΚΥΝΘΟΥ με την Επτανησιακή Αναγέννηση και τον Γιώργο Καλούδη

Οι επικείμενες Περιφερειακές εκλογές είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την ύπαρξη και τη λειτουργία της Ιόνιας Περιφέρειας:

Γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και οι Επτανήσιοι δεν μπορούν να περιμένουν.

Γιατί με μια ανενεργή και άτολμη Περιφέρεια δεν πρόκειται να υπάρξει η αναγκαία ανάπτυξη στα Ιόνια Νησιά.
Γιατί επιτέλους όσοι με τον αγώνα τους και τη συνέπειά τους έχουν τολμήσει, πρέπει να αναλάβουν την τύχη της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Με τα δεδομένα αυτά αποδέχομαι και ευχαριστώ για τη πρόταση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, και συντάσσομαι με τον Γιώργο Καλούδη και την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση της Παράταξης στον κρισιμότερο αγώνα για μία ισχυρή Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων και στην υπηρεσία του Λαού της για την ανάπτυξη και την ευημερία των Νησιών του Ιονίου.

Ο Γιώργος Καλούδης και η Παράταξη της Επτανησιακής Αναγέννησης με τα στελέχη της και τους υποστηρικτές της, αποτελούν γνήσια έκφρασης αυτής της κοινωνικής και πολιτικής δυναμικής.

Έχουν δώσει με συνέπεια διαχρονικούς αγώνες για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της περιοχής μας και την οικονομική ανάπτυξη των μεγάλων και μικρών Νησιών μας, μέσα από την αποτελεσματική ενίσχυση, λειτουργία και δράση της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έχουμε δώσει με συνέπεια συνεχείς αγώνες για τη στήριξη της Περιφέρειάς μας, των Νησιών μας και του απλού πολίτη που δοκιμάζεται.

Αγαπητοί συμπολίτες

Ζακυνθινοί πολίτες της Επτανήσου.

Σας μεταφέρω την αγωνία και την ισχυρή μου θέλησή, ώστε να επιλυθούν προβλήματα της Ζακύνθου που λιμνάζουν για χρόνια και σας καλώ σε έναν ωραίο και δυνατό αγώνα μακριά από

σκοπιμότητες, ανταλλαγές και συμφέροντα, μακριά από κόμματα και τις διακλαδώσεις τους, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.

Ζάκυνθος 7 Απρίλη 2014

Στάθης Γρώππας


 7 Απρίλη 2014

Η οργάνωση Ζακύνθου της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, συνεδρίασε με την παρουσία του επικεφαλής της Παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων και υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιώργου Καλούδη και του Γραμματέα του Περιφερειακού

Συμβουλίου Γιάννη Αγαλιανού, με θέμα την επιλογή υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη για την Περιφερειακή ενότητα Ζακύνθου.

Η παράταξη πιστή στις αρχές και στις αξίες της, να επιλέγει και να συνεργάζεται με πρόσωπα γνωστού ήθους, δημοκρατικής αντίληψης και αποδεδειγμένων δυνατοτήτων για προσφορά, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στην Ζακυνθινή κοινωνία τον γνωστό πολιτικό μηχανικό ΤΕ Στάθη Γρώππα ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου.

Η επιλογή αυτή αποτελεί εγγύηση για τον Ζακυνθινό Λαό ως προς την δυναμική του εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την αξιοπρεπή και περήφανη παρουσία του σε όλα τα κέντρα αποφάσεων και προσφέρει μια σημαντική διέξοδο, για την επίλυση των προβλημάτων του από το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής της Επτανησιακής Αναγέννησης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

7-4-2014

Ο Γιώργος Καλούδης, το Σάββατο 5 Απρίλη, σε σύσκεψη που έγινε στο καφέ «Σέντραλ – Ενός» στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς μαζί με τον Μάκη Φόρτε, έκαναν έναν απολογισμό της πλούσιας, μαχητικής και αποτελεσματικής δράσης της αντιπολίτευσης που άσκησαν τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια, τιμώντας την δέσμευση προς τους Επτανήσιους και εκπροσωπώντας τους επάξια

Ο επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης τόνισε ότι είχε μια αρμονική συνεργασία με τον Μάκη Φόρτε. Ο Γιώργος Καλούδης επίσης έθεσε τους άξονες του νέου κυβερνητικού προγράμματος της παράταξης για την 5ετια 2014 – 1019 υποστηρίζοντας ότι είναι μια κρίσιμη εκλογή.

Η περιφερειαρχία του Σπύρου ήταν μια αποτυχία, δεν υπάρχει χρόνος για άλλες χαμένες ευκαιρίες. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους. Εντυπωσιακό ήταν το στοιχείο ότι συμμετείχαν πολλοί νέοι.

Την άλλη μέρα Κυριακή, ο κ. Καλούδης συναντήθηκε με νέους επιχειρηματίες, επιτυχημένους στον τομέα του τουρισμού.
Από τη συζήτηση πρόεκυψε ότι υπάρχει ανάγκη στην Κεφαλλονιά για ανεύρεση ειδικευμένου και εκπαιδευμένου προσωπικού από Κεφαλλονίτες, νέα παιδιά, νέους Κεφαλλονίτες, για να απασχοληθεί σε ξενοδοχεία.

Μετά από αυτό ο Γιώργος Καλούδης έκανε την εξής δήλωση:

Είναι δέσμευση μας ότι στην Κεφαλλονιά θα λειτουργήσει παράρτημα της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων που θα παρέχει εκπαίδευση στους νέους και τις νέες της Κεφαλλονιάς, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν στα ξενοδοχεία και τις τουριστικές επιχειρήσεις της Κεφαλλονιας και να μην αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό ή στην Αθήνα και να παραμένει η νέα γενιά στην Κεφαλλονιά ώστε να αξιοποιείται το ταλέντο της.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.