ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 16:56

ΑΠΟΙΚΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ‏

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΑΠΟΙΚΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ‏ ΑΠΟΙΚΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ‏

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Κέρκυρας
Συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ

Κέρκυρα 14 Ιανουαρίου 2015


Αποικία θεωρούν την Κέρκυρα οι Μνημονιακοί
Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπανδρέου

Έκλεισαν την νευρολογική κλινική της Κέρκυρας!
Υπόσχονται 5% ΦΠΑ στη Ρόδο!


Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, κατ’ εφαρμογήν των αδιέξοδων και καταστροφιών για τον λαο, μνημονιακών πολιτικών τους έκλεισαν την νευρολογική κλινική της Κέρκυρας!
Δεν φτάνει που ο ένας στους δύο κερκυραίους που χρειάζεται νοσηλεία ξοδεύει μια μικρή περιουσία σε νοσοκομεία της Αθήνας, Ιωαννίνων και Πάτρας τώρα δεν θα υπάρχει ούτε νευρολογική κλινική στην Κέρκυρα για σοβαρά συμβάντα όπως τροχαία ατυχήματα, η οποία θα μπορούσε να σώσει ζωές.
Την ίδια στιγμή ο μνημονιακός πρωθυπουργός Σαμαράς σε ομιλία του στη Ρόδο, υπό την πίεση των ροδιτών, τους υποσχέθηκε ότι ο συντελεστής ΦΠΑ 5% δεν πρόκειται να αυξηθεί. Είναι σαφές ότι τα μνημονιακά κόμματα ΝΔ-Σαμαρά, ψευτοπασοκ-Βενιζέλου, και δήθεν σοσιαλιστών του Γιωργάκη Παπανδρέου εξολοθρεύουν τον λαό και θεωρούν την Κέρκυρα αποικία τους. Για την ώρα δεν υπάρχει ούτε ισονομία ούτε ισοπολιτεία παρά μόνο καταλήστευση του πλούτου της Κέρκυρας και των Επτανήσων και η μεταχείριση τους ως αποικιών. Για άλλη μια φορά δικαιώνεται η άποψή μας ότι η Κέρκυρα ούτε είχε ούτε έχει πολιτικούς άνδρες.