ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 18:15

Πόλο Αργοστόλι-Νηρέας Λαμίας 7-9

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη νίκη στην ιστορία του στην Α1 Ανδρών πήρε ο Νηρέας Λαμίας. Οι "νεοφώτιστοι" επικράτησαν με 9-7 του Αργοστολίου στην Κεφαλλονιά.

Πρώτη νίκη για τον Νηρέα Λαμίας, πρώτη νίκη για τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου! Η ομάδα του σπουδαίου πολίστα και νυν προπονητή εξασφάλισε την "παρθενική" νίκη της στην Α1 Ανδρών.

Το συγκρότημα της Λαμίας επικράτησε με 9-7 της περσινής έκπληξης του πρωταθλήματος, του Αργοστολίου στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο οκτάλεπτο (3-3) ο Νηρέας που έχει ενισχυθεί με σπουδαία ονόματα, πραγματοποίησε σερί 4-0 και προηγήθηκε με 7-3 στο τρίτο οκτάλεπτο. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Εμμανουηλίδης που πέτυχε τέσσερα γκολ.

Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι που έχουν αποδυναμωθεί φέτος, αφού δεν έχουν υποστήριξη από την τοπική κοινωνία προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-3, 0-1, 4-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ (Θ.Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Μεζίλης 1, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης 1, Σφάντος, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης 3, Μπελέρης, Λέντζος.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θ.Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης 1, Εμμανουηλίδης Βασ. 1, Εμμανουηλίδης Ι. 4, Μπλάνης 1, Παπαγρηγορίου, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης, Μπατάκης 1, Πουλής.

Επιμέλεια: Γιώτα Κουνάλη
via http://m.sport24.gr/article/2483598/argostoli-nireas-lamias-7-9.html
Φωτό από το http://mag24.gr/news/sports/megalh-nikh-gia-to-nhrea-apenanti-sto-argostoli