ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 09:52

Ήττα για το Αργοστόλι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εύκολη νίκη πέτυχε ο ΝΟ Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας με 11-5 επί του ΝΟ Αργοστολίου για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών.

Οι Κεφαλονίτες κατέβηκαν στη Χίο με ελλιπή σύνθεση και συγκεκριμένα με μόνο εννέα παίκτες, καθώς είχαν εξασφαλίσει την τετράδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ και ο προπονητής τους άφησε πίσω για ξεκούραση βασικούς παίκτες εν όψει των παιχνιδιών της πρώτης φάσης των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, όπου θα έχουν μειονέκτημα έδρας.

Ο ΝΟ Χίου, που είναι οριστικά 3ος, θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης

Στο τέλος της δεύτερης περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικαάσταση για βιαιπρογία ο Μητρόπουλος (χτύπησε τον Γαβαλά) και ο ΝΟ Αργοστολίου αγωνίστηκε για 4 λεπτά στην τρίτη περίοδο με έξι παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό, όμως, ότι ο προπονητής του ΝΟ Χίου χρησιμοποιούσε για εκείνο το διάστημα στο ματς επίσης μόνο έξι παίκτες.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 11-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-0, 3-0, 4-2

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Μισεντζής, Μιράλης 1, Μιμίδης 3, Κατσουλάκης 1, Δεβές, Κανεγίδης, Κανδιόγλοιυ, Κώστας, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 3, Σωτηριάνος, Γαβαλάς Ι. Σαρρής, Σωτηράκης, Χατζηκυριακάκης 2.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος, Στελάτος 1, Κατσιγιάννης, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Μπορνάζος Χαραλαμπόπουλος 3, Τραυλός.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρέτας
http://www.aek365.com/a-262716/htta-gia-to-argostoli.htm