ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 14:11

«Απόβαση» στο δημαρχείο από αγανακτισμένους γονείς και μαθητές – Ατάραχος ο δήμαρχος τους… -φουμάριζε-! (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
«Απόβαση» στο δημαρχείο από αγανακτισμένους γονείς και μαθητές – Ατάραχος ο δήμαρχος τους… «φουμάριζε»! (video) «Απόβαση» στο δημαρχείο από αγανακτισμένους γονείς και μαθητές – Ατάραχος ο δήμαρχος τους… «φουμάριζε»! (video)

Απόβαση στο… δημαρχείο έκαναν αγανακτισμένοι γονείς και μαθητές, βλέποντας τους μήνες να περνούν και την κατάσταση στα σχολεία που "πληγώθηκαν" από τους σεισμούς να μην αλλάζει.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αντιπροσωπεία, λοιπόν, του ΠΑΜΕ με γονείς και μαθητές πήγαν κατά τη διάρκεια της σημερινής απεργιακής πορείας να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο, εντούτοις μόλις διαπίστωσαν και από κοντά την αλαζονική συμπεριφορά του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, επέστρεψαν πιο δυναμικά και έκαναν συμβολική κατάληψη του δημαρχιακού Μεγάρου.

Βέβαια, ο Δήμαρχος, σαν να μην συνέβαινε τίποτα, εξακολουθούσε να καπνίζει ατάραχος το τσιγάρο του και να συζητά με το ραντεβού που είχε εκείνη την στιγμή στο γραφείο του, άσχετα αν τα συνθήματα από τους μαθητές και διαδηλωτές σκέπαζαν τις όποιες κουβέντες του.

Δήμαρχος σε γονιό απο τις Κεραμειές: «Είσαι άσχετη»

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν πριν μερικά λεπτά, μία αγανακτισμένη μητέρα μαθητή από την επιτροπή Γονέων από το Λύκειο Κεραμειών, του ζήτησε να γίνει κάτι για την ασφάλεια του σχολείου, ζητώντας από τον δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο δήμαρχος απάντησε ότι «είσαι άσχετη» και το... φιτίλι άναψε για τα καλά…

Μαθητές και γονείς ζήτησαν σε όλους τους τόνους από τον Δήμαρχο να πάρει θέση και να μην τους απαξιώνει, σε ζητήματα ασφάλειας των σχολείων.

Ο δήμαρχος, αφού έκανε τηλέφωνο στην τεχνική υπηρεσία, υποσχέθηκε ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη η μελέτη για την σκάλα του σχολείου των Κεραμειών.

Οι γονείς δεν τον πίστεψαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη, όταν ο δήμαρχος θα έχει στα χέρια του τη συγκεκριμένη μελέτη!

Δείτε παρακάτω το βίντεο…
http://www.inkefalonia.gr/enimerosi/koinonia/item/27442-apovasi-sto-dimarxeio-apo-aganaktismenous-goneis-kai-mathites-ataraxos-o-dimarxos-tous-foumarize-video.html

Πολυμέσα