ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 12:55

Απίστευτο!!! Έχει τόση νεολαία η Κεφαλονιά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Απίστευτο!!! Έχει τόση νεολαία η Κεφαλονιά. Απίστευτο!!! Έχει τόση νεολαία η Κεφαλονιά.

Φαντασμαγορία, πανδαισία, είναι δυο λέξεις που δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό το οποίο ζήσαμε σήμερα στο Γήπεδο Αργοστολίου. Τόσα πολλά παιδιά, πρώτη φορά βλέπουμε, το σπουδαιότερο η υπακοή τους ήταν κάτι απίστευτο.. Μιλάμε για παιδιά του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Έχουμε τόσα παιδιά στην Κεφαλονιά και δεν υπάρχει μια Αθλητική Ακαδημία, εδώ δεν έχουμε ούτε γήπεδα. Με το φόβο στα μάτια αυτοί που ήξεραν, ιδιαίτερα ο Άγγελος Κωνσταντάκης, για την ακαταλληλότητα του γηπέδου, ωστόσο, όλα πήγαν καλά, ιδιαίτερα όταν οι κερκίδες γέμισαν ασφυκτικά από παιδιά με τους “υποψιαζμένους” να γκρινιάζουν συνεχώς, “κι αν συμβεί τίποτα”.

Τελικά όλα πήγαν καλά. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι, ο Δήμαρχος Αλ. Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Διον. Λυκούδης και ο μεγάλος προσκεκλημένος Ισίδωρος Κούβελος.

Τα λόγια σ’ αυτή την περίπτωση δεν χωρούν, μιλάνε οι φωτογραφίες.
Δείτε τις στο http://kefalonianews.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD/#prettyPhoto