ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 10:45

ΤΟ ΠΛΟΙΟ «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις υπεγράφη σήμερα το συμβόλαιο μεταξύ της εταιρείας STRINTZIS LINES και των Κεφαλλονιτών επενδυτών για την μεταβίβαση του πλοίου «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» και την επαναδρομολόγηση του  στις γραμμές του νησιού μας. Έτσι ο «βασιλιάς» της ακτοπλοΐας του Ιονίου, το ασφαλέστερο, γρηγορότερο και πολυτελέστερο πλοίο της περιοχής μας, το πλοίο που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από τους Κεφαλλονίτες, αναμένεται να «σφυρίξει» ξανά στα λιμάνια μας πολύ σύντομα.

Το ρεπορτάζ λέει ότι το ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ, υπολογισμένων και των εργασιών που απαιτούνται για την επαναδρομολόγησή του, ενώ το συμβόλαιο για λογαριασμό της νέας ναυτιλιακής εταιρείας υπέγραψε ο Διονύσης Λυκούδης.

Πολλές ευχές από το e-kefalonia.net για την μεγάλη προσπάθεια των συμπατριωτών μας, που εκτός των άλλων αποδεικνύουν ότι οι Κεφαλλονίτες δεν κάνουν εκπτώσεις σε ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του νησιού μας.

Ρεπορτάζ: Παναγής Φωκάς
http://www.ithacanews.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9118&Itemid=1

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών της. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική cookies.